Bátran lefogyni. 3 elengedhetetlen dolog, ami nélkül sosem fogsz lefogyni - Fogyókúra | Femina


nem fog lefogyni

Írta: Márkus Adrienn Sok tévhit kering még manapság is a fogyókúrákkal kapcsolatban, amelyek bátran lefogyni az egyik a vacsora elhagyása. Kell-e vacsorázni, vagy a fogyás érdekében inkább hagyd ki?

Sokáig tartotta magát az a módszer a fogyókúrák terén, ami gyakorlatilag az éhezésen alapszik. Hiszen — mint mondták — leginkább akkor lehet lefogyni, ha nem eszel.

Szöveg: Jakus Béla

Ez vitathatatlan tény, de a fogyókúra nem egyenlő azzal a felfogással, miszerint az egészség oltárán kellene feláldozni a kilók számát. Igaz ez még bátran lefogyni is, ha csak egyetlen étkezés kihagyásáról van is szó. De van több érvünk is, miért ne hagyd ki a napjaidból a vacsorát.

Tartsd szinten a vércukrodat A fogyókúra és az egészséges táplálkozás alapja is az, hogy nem szabad a vércukor értékeket sem leesni hagyni, sem pedig feltornászni. Bátran lefogyni, hogy ne legyenek az egekben az értékeid, bátran lefogyni minőségű, tehát fehér liszt- és cukormentes étrendet kell összeállítanod, ahhoz pedig, hogy ne essen le, 3 óránként enned kell. Így nagyon nem jó, ha például 5 órakor eszel utoljára, de éjfél előtt soha nem kerülsz ágyba.

könnyű, de egészséges módszer a fogyáshoz

Pörgesd fel az anyagcserédet Nem csak a vércukorszintedre van jó hatással, bátran lefogyni odafigyelsz arra, hogy ugyanannyi időközönként — így az esti étkezést sem elhagyva — egyél, hanem az anyagcsere-folyamatokra is.

Vacsorázz bátran, de egészségesen, mert ez is lendületet adhat a fogyókúrádhoz. Töltekezz fel egészséggel este is Persze nem mindegy, hogy mit eszel esténként, bátran lefogyni egy adag bolognai spagetti vagy két nagy szelet fehér kenyér nem biztos, hogy a legjobb választásnak bizonyul.

zsírégetők, hogy segítsenek a fogyásban

Azonban egy ínycsiklandó saláta nem csak az éhségeddel számol fel, hanem még extra vitaminokat is juttat a szervezetedbe. Ugye, hogy nem is tűnik olyan rossz döntésnek vacsorázni egy finomat? Mi a tökéletes időpont a vacsorához?

  • Fogyni változás szokások
  • Sikertörténet: Anna: "Most már bátran kifekszem napozni a strandon!"
  • Fogyókúra A nyár szó hallatán sok minden eszünkbe jut: strand, kánikula, jeges italok és persze a grillezés.
  • Az étkezés során, kifejezetten azoknak akik fogyókúráznakfontos tisztában lenniük az általános alapelvekkel.

Mivel a bioritmusa mindenkinek más és más, nem lehet egységes választ adni arra a kérdésre, hogy mikor ideális elfogyasztani a nap legutolsó étkezését. De ha a 3 órás periódusnál maradunk, akkor lefekvés előtt 3 órával még nyugodtan elköltheted a vacsorádat.

  • Ha beteg vagy, lefogy?
  • 17 szokás, ami segít könnyen lefogyni – Angels by baci
  • NAP Minden, ami folyékony Ezen a napon a folyadékoké a főszerep.
  • Sikertörténet: Anna: "Most már bátran kifekszem napozni a strandon!

Ha például 11 órakor hajtod álomra a fejedet, 8 órakor simán belefér a vacsora. Összetartja a kapcsolatokat A közös étkezések összetartó ereje tény. Gondolj csak bele, mikor van lehetőséged együtt étkezni szeretteiddel.

végtelen fogyás

A rohanós reggeleken jó, ha készülődés közben bekapsz egy-két falatot. Az ebédet kénytelen vagy a munkahelyeden elfogyasztani, és ha még a vacsit is kihagyod, nem marad más alkalom a közös falatozásra, csak a hétvégék.

Hidd el, nagyobb jelentősége van a közös vacsoráknak, mint mre lefogy gondolnád.

kiegészítő, amely segíthet a fogyásban

Fotó: RF.