F8 zsírégető


Elfelejtett jelszó Lefrissebb hírek, leírások Words for Evil ingyen RADical ROACH ingyen steam-en Ismét ingyen játék Origin-en Ingyen Theme Hospital origin-en Megszűnik a PREtorians torrent oldal F8 zsírégető játékok steam-en Gyakran ismételt kérdések utorrent reklámmentesítése Az uTorrent fejlesztőcsapatának felvásárlásának hírére sokank gondolták, hogy a szeretett kliensük már nem lesz a régi és tele lesz reklámokkal.

f8 zsírégető

A BitTorrent Inc. Az ingyenes uTorrent verzió mellett megjelent az uTorrent Plus, amely bővített képességekkel áll a felhasználók szolgálatára, melyekért előfizetési díjat kell fizetnünk.

f8 zsírégető

Ha nincs szükségünk a bővített képességekre, mert annyit szeretnénk, hogy le tudjuk tölteni a számunkra fontos adatokat torrenten keresztül, akkor továbbra is használhatjuk az uTorrent ingyenes változatát, viszont az ingyenes kliensben megjelentek a reklámok és a Plus verzió előfizetését szorgalmazó felhívások. A fejlécnél megjelenő reklámok kikapcsolásához menjünk a Beállítások — További beállítások — Haladó menüpontba — írjuk be a jobb oldali keresőbe, hogy f8 zsírégető.

f8 zsírégető

Az összes megjelenített elem értékét állítsuk False-ra. Ennek eltüntetéséhez szintén a Beállítások — További beállítások — haladó menüpontban kell kutakodni. Keressünk rá a gui.

f8 zsírégető

A megjelenő találatok között a gui. Végezetül pedig a kliens főablakában a Beállítások menüpontnál f8 zsírégető ki a pipát a csomagok mutatása F8 opció elől.

f8 zsírégető