Fogyás Hollandia


dennis farkas fogyás

Bár a világ népességének száma a jelenlegi 6,5 milliárd főről re legalább 9 milliárdra nő, ennek dacára Európa lélekszáma egyre gyorsuló ütemben csökken majd a vizsgált időszakban. A 25 tagú Európai Unió népessége ben a jelenlegi millióról millióra morzsolódik le, Szlovákia pedig ezer főt veszít — derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala, az Eurostat legfrissebb tanulmányából.

Kontinensünkön fogy és öregszik a lakosság: napjainkban négy aktív munkavállalóra jut egy 65 év feletti nyugdíjas, ben már kettőre fogyás Hollandia.

Fontos megjegyezni, az unión belül egyenlőtlen lesz a fejlődés.

fogyás hba1c

Franciaország, Fogyás Hollandia, Svédország, Hollandia vagy ĺrország a századforduló derekán nagyobb lélekszámmal fog dicsekedni, mint napjainkban, miközben Németország csaknem 10 millió főt veszít, továbbá Spanyolország, Olaszország, Görögország is jelentős népességfogyásnak néz elébe. A legsúlyosabb helyzet Európa keleti felében alakul ki, ahol ig összességében fogyás Hollandia százalékos csökkenés várható — legalábbis az amerikai Population Reference Bureau kutatóintézet szerint.

Bulgária és Románia az elvándorlás miatt drámai fogyásnak néz elébe, Magyarország szintén fájdalmas mélyrepülése pedig óta tart, a lélekszáma rövidesen 10 millió fő alá süllyed.

Úgy érzem, hogy lehetetlen a fogyás

Az Eurostat forgatókönyve szerint Szlovákia népessége a mostani 5, millióról az évszázad derekára 4, millióra mérséklődik. A természetes fogyás eredményeként a vizsgált időszakban ezer embert veszít az ország, azonban a ezer főre becsült bevándorlók tömege a tényleges fogyást ig ezerre mérsékli.