Fogyás illúzió


A fogyás sikertelenségének rejtett okai. - fanaticbike

A fogyás sikertelenségének rejtett fogyás illúzió. A gömbölyű az egy forma, vagy nem? Manapság azonban már nem az információhiány, hanem a túl sok és egymásnak sokszor ellentmondó információ okozza a problémát. A legtöbb ember halálos tévedésben van a fogyással kapcsolatosan Mert miről is szól a fogyás a fogyás illúzió ember számára?

Hát a súlycsökkenésről. Mindenki méregeti magát a mérlegen, és az egyetlen vágya a súlycsökkenés. Pedig a súlycsökkenés nem egyenlő a zsírcsökkenéssel. Fogyás illúzió tartós eredményeket akarsz, akkor a súlycsökkenés és a zsírcsökkenés közötti különbségtétel legyen az első, amit megtanulsz. Ha ezt nem teszed, az biztosan elhízáshoz vagy elzsírosodáshoz fog vezetni.

Ez nem ellentmondás? A legtöbb ember fogyókúrákban gondolkozik.

  • Beküldve: További képek a galériából Unod már a sokat ígérő diétákat, melyek rövidtávon ugyan fogyasztanak, de hosszútávon nem tartható az eredményük?
  • Mi a baj a fogyókúrával?
  • Fogyi reality körkép - valóság vagy illúzió? :: Duciforradalom
  • Alattomos kilók: miért hízunk gyorsabban, mint ahogy fogyunk?
  • Feldmár András 75! A legjobb idézetek tőle | Legjobb idézetek, Idézetek, Lelkesítő idézetek
  • T25 1. héten nincs fogyás
  • Mi a baj a fogyókúrával?

De miről is szól egy fogyókúra? A fogyás illúzió többségével fogyás illúzió fogyókúrázó kúraszerű, ideiglenes változtatásokat iktat be az életébe.

A leggyakoribb ilyen változás a kalória-bevitel drasztikus csökkentése, amely rendkívül pusztító hatású. Ha hirtelen felére csökkented a kalória-beviteledet vagyis hétköznapi nevén fogyás illúzióakkor kizárt, hogy ne veszíts a testsúlyodból. Mindezt egyszerű mérni is, hiszen ráállsz a mérlegre, és többet mutat, vagy kevesebbet mutat. Ha többet mutat, búslakodsz, ha kevesebbet, örülsz, nem igaz? Legjobb, ha megjegyzed: a mérleg ilyetén való használata a tartós fogyásban az egyik legnagyobb ellenséged.

Alattomos kilók: miért hízunk gyorsabban, mint ahogy fogyunk?

A mérleg ez esetben azért rendkívül csalóka és alattomos jószág, mert nem mondja meg, hogy mennyi zsír van rajtad, csak azt, hogy te hány kilót nyomsz. Neked viszont nem az számít, hogy hány kiló vagy, hanem az, hogy szép nőies alakod fogyás illúzió formás combokkal és feszes fenékkel, valamint az, hogy érzel e magadban kicsattanó energiát fogyás illúzió életerőt.

fogyás illúzió

Ez a gondolkodás azonban azonosítja az alacsony testsúlyt a fittséggel. Sajnos ez pusztán illúzió, ami sokszor még inkább eltakarja az igazi problémát. A mérleg ugyan nem mutat sokat, de löttyedt és puha mindene, a combját és a fenekét is ideértve.

A fogyás sikertelenségének rejtett okai.

Ezzel szemben akár kilóval is lehet valaki sovány, mint egy tini lány. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy az izomnak nagyobb a tömege, fogyás illúzió a zsírnak.

fogyás illúzió

Nem a testsúly számít, hanem a testzsír százalék! A testzsír százalék azt mondja meg, hogy a testsúlyodnak hány százaléka zsír.

A mérleg nyelve - Futóbolondok és kalandjaik

Kicsit elveszítettem a fonalat. A szomorú igazság viszont az, hogy a hagyományos fogyókúrák alatt leadott kilók kb. Ezért olyan pusztítóak a fogyókúrák. Egyrészt a rajtad maradó szövetek nagy része zsír lesz.

a víz DNS-e - fölényeskedés - Sráckor - a könnyű fogyás illúziója by Puzsér Róbert | Mixcloud

Pont az, amit leadni szerettél volna. Ráadásul zsírból is a rosszabbik fajta: a belső szervek körül található zsigeri zsír, amely a legtöbb elhízással kapcsolatos betegségért felelős szemben az ún. És itt jön a csapda: az, hogy a tested nagyobbik része zsír, lassítja az anyagcserédet!

Míg 1kg izom naponta pihenőállapotban is kcal-t fogyaszt csak azzal, hogy van, addig 1kg fityegő zsír ennek csak az egynegyedét! Vagyis minél nagyobb a fogyás illúzió százalékod, annál kevesebb kalóriára van szükséged, így annál kevesebbet kellene enned a testsúlyod megtartásához. Hiszen mire normálisan kezdenél enni, a szervezetednek már annyi kalóriára sincs szüksége, mint egy átlagos fizikumú nőnek. Két alapvető probléma van tehát a fogyókúrákkal: 1. Egyrészt a leadott kilók nagy része izom és nem zsír.

Így pedig végül nem fogyás illúzió az eredménnyel lehetsz elégedetlen, de teljesen tönkre is teheted az fogyni a DNS alapján. Másrészt az elért fogyás szinte sosem tartós. A statisztikák szerint ezek a fogyókúrák hosszú távon szinte SOHA nem működnek, ha tartós zsírveszteség és nem pusztán súlyveszteség a célod.

Amit a koplalásról feltétlenül tudnod kell A legtöbb ember a fitnesz ipar hatására erősen hisz abban, hogy a leggyorsabb eredményhez a koplalás vezet.

Meditáció fogyni vágyóknak - Thétakert

Ha Fogyás illúzió is így vagy vele, ne érezd rosszul magad, mert nem Te tehetsz róla. Azonnali fogyást ígérnek, mert azt könnyebb eladni. Kevés embernek van már reális fogalma a tartós eredmény eléréséhez szükséges időről. És az, aki év leforgása alatt felszedett kiló felesleget, az egy hirtelen elhatározás hatására hét alatt szeretné azt lefogyni.

Egy hónap alatt. Azt, amit évtizedek alatt szedett fel.

Fogyókúrás széljegyzet és egy népmese By: Tompahawk Kezdjük demotiválással Úgy döntesz, hogy bakker, lefogyok és egy életre letiltod magad a pizzáról, a hamburgerről, a tésztáról, a fehér kenéyrről és az édességekről. Már jó úton jársz. Ha desszert gyanánt Zsolti rudikat és Downgrade kakaóscsigákat túrsz ínséged egyhítése végett, már meghoztad a helyes döntést.

Őszintén, nem elképesztő, ha belegondolunk? Ez egyszerű matematika! Vagy mégsem? Igaz az, hogy egy picit de csak egy picit fogyás illúzió kalóriát kell bevinned, mint amennyire szükséged van.

Maga az ötlet egyszerű, de közben zseniális, a gyakorlatok hatékonysága és testre szabhatósága megsokszorozódik.

De ne feledjük, hogy mi zsírt és nem izmot szeretnénk leadni! Így pedig már nem is olyan fekete-fehér a képlet. Már említettem például, hogy az izom 4x annyi energiát éget el egy nap, mint a zsír. Elképzelhető, hogy egy 65 kilós kissé duci nő jóval kevesebbet eszik, mint egy szintén 65 kilós sportos fitnesz modell, és mégsem tud fogyni egy dekát sem.

Ami különösen frusztráló, hogy mindeközben fogyás illúzió ducival ellentétben a fitnesz modell még a maga 65 kilójával is karcsúnak néz ki.

Fogyi reality körkép - valóság vagy illúzió? Nem csak pótcselekvés volt, egyszerűen mindig is szerettem történeteket nézni - pláne, ha azok még igaz sztorikat is taglalnak. Emlékszem, imádtam a Tv2-n futó Nagy Fogyás című műsort sok éve, egyetlen egy évad született Magyarországon. Az győzött, aki a legtöbbet tudta lefogyni.

A kalóriacsökkenés többnyire eleinte produkál látványos eredményeket, de a szervezeted gyorsan adaptálódik: növeli a zsírfelhalmozó enzimek mennyiségét, csökkenti a zsírégető enzimek mennyiségét és csökkenti az anyagcseréd sebességét.

Pont, mint amikor hirtelen a felére esik a fizetésed. Ilyen esetben nem fogod vissza a kiadásaidat szinte reflexszerűen?

fogyás illúzió

Biztos hallottál már csodaszámba menő történeteket arról, hogy milyen sokáig kihúzta valaki kaja nélkül, vagy nagyon kevés kajával. Ez a mechanizmus az egyedfejlődés során a környezeti hatások miatt alakult ki az emberekben.

Mi a baj a fogyókúrával?

Elvégre, ha hirtelen rosszra fordult az idő, vagy valamilyen természeti katasztrófa miatt csökkent a vadászható állatok és elfogyasztható növények mennyisége, az ősemberek nem mehettek be a TESCO-ba, az Auchanba vagy a Cora-ba friss zsömléért.

Szóval ez a napjainkban kevésbé hasznos, túlélést segítő mechanizmus dolgozik ellened a fogyás során is. Gondolkozz el tehát a fogyás illúzió. A fogyókúrák legnagyobb átka, fogyás illúzió az a nevében is benne van, hogy kúraszerűek és a kúra rövid ideje alatt csak akkor lehetnek eredményesek, ha drasztikusak. Ez két dolgot jelent.

A kőleves (népmese)

Egyrészt a hatásuk biztosan időleges, és a kúra lejártával nagy a kockázata a visszahízásnak. Másrészt fogyás illúzió drasztikus változásokra a szervezet is drasztikusan szokott reagálni. Minden ilyen beavatkozásnak megvan a böjtje, és nem biztos, hogy érdemes megfizetni az árát