Fogyás omni, Iratkozz fel hírlevelünkre


fogyás omni

Minden konferencia » Súlypont — a súlykontroll A súly monitorozása a legfrissebb kutatások szerint különös jelentőséggel bír: azokat, akik rendszeresen mérik testsúlyukat, illetve figyelemmel fogyás omni annak változását, kevésbé fenyeget az elhízás veszélye. Fokozottan igaz ez a fogyókúra időszakára, amikor is a szervezet minden plusz bevitt kalóriára súlygyarapodással reagál, de összességében a súly lassú fogyás omni, de folyamatos csökkenése figyelhető meg.

fogyás omni

Így kizárólag a mért adatok alapján, hosszú távon nehéz a súly alakulását nyomon követni. Ezért született meg új alkalmazásunk, a Súlypont.

fogyás omni

Az App Store-ban és a Google Play-en ingyenesen elérhető, magyar nyelvű, jelszóval védhető alkalmazás lehetőséget ad, hogy napi szinten rögzítsük a testsúlyunkat, nyomon kövessük valós súlyunkat, és hogy melyik BMI kategóriába tartozunk. A figyelemfelkeltő design és a szemléletes grafikonok mellett a felhasználói élményt az is növeli, hogy a felület testre szabható, több színséma közül választható ki a leginkább hozzánk illő.

fogyás omni

A valós súly vonal egy trendvonal, a súlyváltozás trendjét követi nyomon, a külső tényezők okozta nagyobb eltéréseket is figyelembe véve kerül megjelenítésre. A kapcsolat tehát a súlyadatok és a valós súly trendvonal között nagyon fontos: ha csak rápillantunk a diagramra, láthatjuk a napi súlyingadozásunkat, míg a valós súly vonal pontosan mutatja súlyváltozásunk trendjét, azaz hogy összességében felfelé vagy lefelé változik a súlyunk hosszabb időtartamot figyelemmel kísérve.

fogyás omni

Előfordulhat, hogy a napi súlyadat elkeserítő lenne, de ha összességében nézzük a trendet, nem téveszthető szem elől a tényleges súlyváltozás. A jól ismert BMI számítás is elérhető a Súlypont appban, csak a magasság adatot szükséges megadni és az alkalmazás kiszámítja, hogy jelenleg mely BMI kategóriába fogyás omni, illetve azt is nyomon követhetjük, hogy ez az adat hosszabb távon hogyan változik.

fogyás omni

Mindenkivel előfordult már, hogy egy rossz mozdulattal kitörölt fontos adatokat a telefonjából.