Fogyás szuratban, A Hold különböző népek mitológiájában


Asúra napja A Iszlám év első hónapjának, Muharram hónap tizedik napja különleges nap.

éget zsírt a magodból fogyni nem sovány testtömeg

Ez a nap Asúra napja, amely több alkalommal is kiemelkedő szerepet töltött be a világ történelmében. Ezen a napon teremtetett a Föld.

Zoroasztrizmus

Ezen a esett először az eső a Földön. Ez volt az a nap, amikor a Mindenható Allah elfogadta Ádám próféta fogyás szuratban legyen vele bűnbánatát. Ez volt az a nap, amikor véget ért az Özönvíz.

Ez volt az a nap, amikor Ábrahám prófétát béke legyen vele a hitetlenek a tűzbe dobták. Ez volt az a nap, amikor Mózes próféta béke legyen vele megkapta a Tórát Allahtól, és ez ez volt az a nap, amikor a Vörös-tenger megnyílt Izrail népe előtt, és ők megmenekültek a Fáraó katonáitól.

Ez volt az a nap, amikor Allah megbocsátotta Mohammed próféta béke legyen fogyás szuratban minden múlt- és jövőbeli bűnét. Áldásokban és spiritualitásban gazdag nap ez, amikor a böjtön kívül tanácsos sokat imádkozni és fohászkodni is, elszámolásra hívni magunkat, megbánni a bűneinket, és eltökélni, hogy többet nem követjük el őket.

Ezen a napon egy különleges ételt is készítünk, aminek a neve — akárcsak a napé — asúra.

10 fő módszer a fogyáshoz ésszerű súlycsökkentési cél 3 hónapig

A hagyomány szerint, amikor Noé próféta béke legyen vele bárkája az özönvíz fogyás szuratban megfeneklett, a földön nem találtak semmi ennivalót. Ezért minden maradék élelmet, ami a bárkában még megmaradt, egy nagy kondérban együtt megfőztek.

zsírégető nhs ég súlycsökkenés

Ennek emlékére készítjük az asúrát, amely gabonafélékből búza, árpa, köles, rizsmagvakból csicseriborsó, lencse, bab, diók, mogyorók, fenyőmag, mandula és szárított gyümölcsökből füge, datolya, mazsolák, áfonya, szilva, barack, meggyfahéjjal, szegfűszeggel, csillagánizzsal, mézzel vagy cukorral fogyás szuratban készül. Az asúrát egész nap főzik órán keresztülés a böjt fogyás szuratban fogyasztják.

Asúra napja, ami ebben az évben insallah december ra esik, minden hívő számára kiváló alkalom az önvizsgálatra, elszámolásra, a döntésre, hogy megpróbáljuk jobbá tenni önmagunkat és a cselekedeteinket. Az Igazság mindenható és dicsőséges Fogyás szuratban fohászkodunk, hogy adjon nekünk megbocsátást, elfogadott jó cselekedeteket, minden jót ezen a világon és a következőn is, és vezessen minket azok útján, akiket szeret, és akik szeretik Őt.

fogyás sör vagy whisky fogyás skizofrénia