Gsk fogyás


gsk fogyás súlycsökkenés az oxibutinin hatására

Ez az első alkalom, hogy az Európai Bizottság vény nélkül kapható testsúlycsökkentő gyógyszer forgalmazását engedélyezi. A centralizált eljárásban jóváhagyott forgalombahozatali engedéllyel a GSK megkezdheti mind a 27 EU tagállamban a legalább as testtömeg-indexszel BMI rendelkező felnőtteknek javasolt alli forgalmazását.

gsk fogyás fogyás kockázatának értékelése

A tervek szerint az alli forgalmazása néhány hónapon belül megkezdődik. Manfred Scheske, a GSK Consumer Healthcare európai divíziójának elnöke a következőket nyilatkozta: "Az alli az Egyesült Államokban emberek millióinak segített a fokozatos és egyenletes fogyás elérésében és az egészséges életmód kialakításában.

Új esély a fogyókúrázóknak!

Bízunk abban, hogy Európában is hasonló eredményeket érünk el, és gsk fogyás hamarosan Európa-szerte megkezdhetjük az alli forgalmazását a gyógyszertárakban.

Mivel a gyógyszer csak gyógyszertárakban lesz kapható, számítunk a gyógyszerészek támogatására és segítségére is, hisz a termék megismertetésében fontos szerep hárul a gyógyszerészekre.

Tehát, ha valaki diétával 2 kg-ot fogyna, az alli segítségével plusz 1kg-ot adhat le. Az alli meggátolja a táplálékkal elfogyasztott zsírok kb.

gsk fogyás a tiszta zsír égetésének legjobb módja

Stephan Jacob, Európa-szerte elismert elhízás szakértő, a németországi Cardio-Metabolic Insititute Kardiometabolikus Központ professzora az alábbiakat mondta: "A kutatások azt mutatják, hogy a fogyasztók évente több millió eurót költenek különféle fogyókúrákra, nem igazolt hatású "csodaszerekre" és esetlegesen veszélyes fogyókúrás étrend-kiegészítőkre, gsk fogyás hatása gyakran minden tudományosan bizonyítékot nélkülöz. Azzal, hogy hamarosan elérhető gsk fogyás egy engedélyezett, vény nélkül kapható termék, a fogyasztóknak lehetőségük nyílik, hogy bizonyítékokkal alátámasztott kezelést válasszanak, amely segíti őket a súlyfelesleggel szemben folytatott küzdelmükben.

Sokak számára a fogyás egy katalizátor lehet, mely javíthat az általános egészségi állapotukon és segíthet a helyes önkép kialakításban.

gsk fogyás hogyan lehet elveszíteni a zsírt a hátán