Karcsúsító Katar, Bejegyzés navigáció


A belvárostól sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő, emberközeli szálloda egy új minőséget és szemléletmódot jelent a szállodaiparban.

karcsúsító Katar

Egyedülálló fekvése egyszerre nyújtja egy városi karcsúsító Katar egy zöldövezeti szálloda előnyeit és kényelmét. A klasszikus bútorokat modern köntösben bemutató szobával és a Akár üzleti akár kikapcsolódás céljából keresi fel, a diszkrét elegancia és a gazdag szolgáltatási paletta biztos garancia egy felejthetetlen élményre. A Dominus étterem változatos a'la carte és svédasztalos kínálatával, a nemzetközi konyha példáin túl a régióra jellemző specialitásokkal, karcsúsító Katar Firenze étterem mediterrán különlegességekkel várja vendégeit.

karcsúsító Katar

Látványkonyhás grillterasz, wellness bár, kávézó és a szökőkút szomszédságában található cukrászda teszi teljessé a gasztronómiai palettát. Wellness A wellness szó jelentése a well being és a fitness szavakból tevődik össze.

Egyszerre életstílus és életfilozófia, alapelve, hogy az egészség több, mint a betegség hiánya.

karcsúsító Katar

Az ép testben ép lélek ismert és mégis új tartalommal felruházott a A Hotel Divinus a test a lélek menedéke az inspiráló ellazulás paradicsoma. A szolgáltatás részei: 25 méteres úszómedence.

karcsúsító Katar