Mcdonalds lefogy, 90 napig csak a Mekiben evett - Lefogyott! | Offline Magazin


mcdonalds lefogy a taposás miatt fogyni fog?

Támogass te is! Félrevezető egy iowai tanár szerint a Super Size Me című dokumentumfilm konklúziója: ő megismételte a híres-hírhedt kísérletet, és nemcsak, hogy lefogyott, de még a koleszterinszintje is helyrerázódott három hónap mcdonalds lefogy. A Super Size Me-ben Morgan Spurlock rendező 20 amerikai városban készített interjút szakértőkkel, miközben saját magával is kísérletezett: egy hónapon át csak McDonald's-ételeket evett, és három egyszerű szabályhoz tartotta magát: 1.

mcdonalds lefogy fogyás lövések calgary

Nincs válogatás: csak azt eheti, ami ki van rakva a pultra beleértve a vizet is. Semmi extra adag, hacsak nem ajánlják fel.

mcdonalds lefogy greg sheridan fogyás

Nincs kifogás: legalább egyszer meg kellett ennie minden, a menüben szereplő fogást. Ezt tesztelte most újra az iowai tanár.

mcdonalds lefogy fogyás egyre lassabb

A Gawker szerint John Cisna 37 fontot, azaz 16,7 kilót fogyott, de még a koleszterinszintje is leesett ről re. Cisna mcdonalds lefogy az volt a titka, hogy nem véletlenszerűen azt ette, ami megtetszett neki, hanem tudatosan válogatott a menük közül diákjaival, akik a McDonald's által nyilvánosságra hozott tápértékadatok alapján állították össze az étrendjét.

mcdonalds lefogy spokane fogyás

Például napi kalóriánál sosem evett többet, közben pedig sokat gyalogolt.