Nkc fogyás,


Print - hirdetés - Sport, zene, Fehértó Napja — csak néhány a programok közül, melyek hétvégén várják a kimozdulni, kikapcsolódni vágyókat.

nkc fogyás

Mutatjuk a lehetőségeket! A nevezési díj bevételének egészét a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítvány támogatására fordítják a szervezők.

nkc fogyás

A futók négy kategóriában állnak rajthoz: gyermek örömfutás 14 éves korig méter, felnőtt 5 km, felnőtt 10 km, 21,3 km félmaraton. Fehértó Napja a Körös-Maros Nemzeti Parkban: A természeti értékek megfigyelésével, madármegfigyeléssel, régi magyar állatfajták bemutatásával, valamint solymász- íjász és nkc fogyás bemutatókkal várják az érdeklődőket a huszadik alkalommal megrendezett Fehértó Napon, szeptember én 9 és 17 óra között.

A színpadon népzenei és néptánccsoportok szórakoztatják a közönséget.

nkc fogyás

A gyerekeket népi játszótér, nkc fogyás simogató, természetismereti és kézműves foglalkozások várják. A rendezvény helyszínei között Dottó kisvonat közlekedik. A bográcsokban szürkemarha- és cigája pörköltet főznek majd.

nkc fogyás

A Bajnok utcai Lurkó Óvodában többek nkc fogyás szűrővizsgálatokkal, dietetikai tanácsadással és játékos vetélkedőkkel várják az érdeklődőket. Watchtower koncert a Rock Klubban: Nkc fogyás Hendrix halálának Németh Zsuzsanna orgonaestje: Németh Zsuzsanna tart orgonaestet szeptember én, 17 órától az Evangélikus templomban egy zenés istentisztelet keretében. Sport: OMTK-Rákóczi — Kamuti SK labdarúgó mérkőzés: Ismét hazai pályán játszanak bajnoki mérkőzést a Rákóczi labdarúgói, ezúttal szeptember én, 16 órakor fogadják soron következő ellenfelüket a a Rákóczitelepi Sporttelepen.

nkc fogyás

Ha a továbbiakban is értesülni szeretne a témában, akkor lájkolja az OrosCafé Facebook-oldalát.