Sriracha zsírégetés

Mogyoróvajas csirke Elkészítés: Első lépés a pácolás. Sriracha zsírégetés össze az összes hozzávalót, ami a páchoz kell.
Mogyoróvajas csirke
Egy tálba vagy zacskóba tedd sriracha zsírégetés a feldarabolt csirkét és öntsd rá az összes keverék ¼-ét és 3 evőkanál olíva olajat. Legalább 1 órát pihentesd így, de akár estére beteheted a hűtőbe. Minél tovább hagyod a húst a pácban, annál intenzívebbek lesznek az ízek. Ha grillen készíted el, akkor a nyársnak való pálcikákat áztasd be vízbe a használat előtt fél órával. Melegítsd fel a grillsütőt közepes hőfokra.

Készítsd el a nyársakat felváltva feltéve a pálcikára a fűszeres csirkét és a friss ananászt. Süsd az egyik oldalát 5 percig, amíg elkezd színt kapni, majd forgasd meg őket és hagyd fenn újabb 5 percre.
A lényeg, hogy a hús átsüljön!
HASRÓL FOGYÁS - célzott zsírégetés
Ha sütőben készíted el, akkor annyi a különbség, hogy egy tepsit ki kell bélelned alufóliával és olaj spray-vel befújni. Erre fektesd a nyársakat és 5 percenként ugyan úgy forgasd át őket.
Stick a Hoy Fung-val
Így is kb. Forrald fel, majd csökkentett lángon főzd sűrűre 1 perc alatt. Húzd le a tűzről és keverd bele a mogyoróvajat. Kóstold meg és ízlésed szerit ízesítsd a chili szósszal, édesítővel és lime lével.
A legjobb ha salátával vagy rizzsel tálalod.

Ez egy remek étel sriracha zsírégetés, hogy feldobd a hétköznapokat, de egy barátokkal eltöltött grill party-n is megállja a helyét. Próbáld ki!