Superman zsírégető, superman - Fit Like


Braz burn zsiregeto

Hátedzés otthon, eszközök nélkül? Igen, ilyen is létezik!

fogyás osce állomás

Legyél Superhero majd rájössz miért is:és világzsír veszteség le Te is ezt az edzéstervet! Rengetegen szenvedünk időhiányban, köztük sokszor én is.

A háton lévő hájhurkák gyilkosa ez a 6 gyakorlat

Ennek biztosan meg kellene akadályoznia abban, Superman zsírégető elérjük a céljainkat? Hát edzés jönne, de annyi a meló, tanulás, hogy örülsz, ha fél órát ki tudsz venni? Van egy jó hírem, most mutatok egy kemény, fél órás hátedzést, amihez még otthonról sem kell kimozdulnod és még húzódzkodó-állványra sem lesz szükséged. Ezek mellett pedig a hátunk felső részét is megmozgatja. Természetesen akár otthon, akár teremben vagy, az edzés legyen kemény!

Ahhoz, hogy kihozd a maximumot egy edzés előtti energizáló biztos segíteni fog! A Peak Refresh seruma BCAA-val, taurinnal, koffeinnel, carnitinnal és vitaminokkal tökéletes kombinációt ad, hogy kimaxold magad otthon is! Az edzést pedig a szuperhősök inspirálták, hogy miért is azt mindjárt megtudod!

biztonságosan veszít zsírt

A gyakorlatokat végezhetjük szuperszettekbe is, tehát két gyakorlatot, lenyomunk egymás után, majd utána pihenünk, így jelentős időt spórolhatunk. Gyakorlat: Fekete özvegy a hát felső részének erősítésére 5x amennyi megy A gyakorlatot helyesen úgy kivitelezzük, hogy háttal lefekszünk a földre, a könyökünk is a földön legyen, a vállmagasságtól kissé lentebb.

 1. Hogyan lehet lefogyni a felső derék
 2. Hátedzés otthon – szuperhős módra! | Peak Man
 3. Fogyás félelem a sikertől
 4. Lefogy vagy hüvelyk először
 5. Égnek a zsírsejtek
 6. DC Comics Original Series Superman Shaker (ml) - Tápkiegshop
 7. A törlés kéréséig

Ezután a felsőtestünket elemeljük a talajtól úgy, hogy a könyökünket folyamatosan a földhöz nyomjuk. Amikor a hátunkat teljesen fölemeltük, tartsuk fent egy pár másodpercig, majd szép lassan engedjük vissza. Feszítsük a hátat, a hasat viszont próbáljuk minél jobban kilőni, sokan összekeverik ezt a gyakorlatot a haspréssel, itt a hátadnak kell dolgoznia.

 • Superman gyakorlat
 • Elhatározás megvan kezdjük az edzést!
 • Rubint Réka Feszesítés 60perc | Edzéstervek, Edzés, Gyakorlatok
 • Fogyás tlumacz

Gyakorlat: Módosított fekete özvegy hátsó váll erősítésére : 5x amennyi megy Superman zsírégető a gyakorlat a hátsó vállat mozgatja meg, azonban a hátsó vállnak nagy szerepe van a helyes tartás kialakításában, mivel azért is felelős, hogy ne görnyedjünk be.

Ha ez az izomcsoport erős, akkor vállainkat hátra húzza. Ezért én személy szerint hátedzés során szoktam hátsó vállat Superman zsírégető edzeni.

legegyszerűbb módja a zsírégetésnek otthon

Az első gyakorlathoz hasonlóan, lefekszünk a földre, azonban most a karunkat vállmagasságig emeljük és teljesen kinyújtjuk. Ebből a pozícióból emeljük fel a felső testünket, illetve most a könyökünket is felemeljük, csak a tenyerünk marad a földön. Amennyire csak tudjuk, emeljük ki a testünket, majd amikor teljesen kiemeltük tartsuk meg pár másodpercig.

ÜNNEPEK UTÁNI ZSÍRÉGETÉS I.

Gyakorlat: Superman törzs erősítésére : 4x amennyi megy Ezt a gyakorlatot szerintem nagyon sokan ismerik, azonban annyit változtatunk az egészen, hogy a kezünket magunk mellé helyezzük, úgy hogy a hüvelykujjunk a földhöz érjen, mikor pedig elemeljük a karunkat és lábunkat a földtől, a tenyerünket kifelé fordítjuk.

Gyakorlat: Egész testes áthúzás széles hátizom, has Superman zsírégető : 4x amennyi megy Ez végső soron a csigás lehúzás egy egésztestes változata Superman zsírégető, ehhez szükség lesz eszközre, egy törölközőre és egy kissé csúszós talajra.

Ha a duci karjaid téged is zavarnak, vedd elő a súlyzót! A súlyzók alapvetően fontosak a karok formálásához, segítségükkel különböző területeken égetheted a zsírt, és javíthatod az erőnlétedet is. Csupán annyi a teendőd, hogy megválaszd a megfelelő súlyú súlyzókat, és kezdd el a gyakorlást!

Superman zsírégető A fekvőtámasz pozíciójából kezdünk, majd ezután amennyire csak tudjuk, hátra toljuk a testünket, majd vissza is húzzuk magunkat a kezdő pozícióba. Próbáljuk minél jobban hátból végezni a gyakorlatot. Akik pedig nem tudják visszahúzni magukat, azok csak szépen lassan engedjék le magukat. Gyakorlat: Pókember plank törzs és has erősítésére : 4x amennyi megy A standard plank pozíciójából kezdünk, majd magunk mellé emeljük a lábunkat, így tartjuk pár másodpercig, majd csere és a másik lábat húzzuk fel, ez így egy kör.

Gyakorlat: Aquaman törzs erősítésére : 4x amennyi megy Ez a Superman gyakorlat módosítva: most a karunk nem mellettünk lesz, hanem kinyújtjuk előre. Ellentétesen emeljük a karunk és a lábunk.

KIEGÉSZÍTŐK

Edzés után pedig az izomépítés maximalizálása érdekében ne felejtsd el meginni a szupergyors felszívódású Whey Selection fehérje porodat! Szuper amino-mátrixa és emésztést segítő komplexe gondoskodik a tökéletes hasznosulásról!

Tweet Biztosak vagyunk benne, hogy az ünnepek alatt felszedtél egy kis felesleget. Viszont ezzel nincs semmi baj, ilyenkor el kell engedni magad.

Remélem, kipróbáljátok minél többen!