Szaturn zsírégető


Itt az igazság arról, hogy tényleg fogyhatsz-e kókusszal.

Mindez nemcsak egy reklámfogás — tényleg nem mindegy, mikor vágod a körmöd, mert akár sikert, de akár bajt is hozhatsz magadra, ha nem jó időpontot választasz a műveletre. Íme, hogy mikor van a legalkalmasabb időpont a körömápolásra.

Zsírégető erősítő intenzív edzés

Hétfő — a Holdhoz kapcsolódó nap. Kedd — a Mars bolygóhoz tartozó nap. Ha kedden vágunk körmöt, megvéd minket a bajtól. Szerda — a Merkúr napja.

A gyermek nézte a nagyapját, amint levelet ír. Egy adott pillanatban megkérdezte tőle: - Olyan mesét írsz, ami velünk megtörtént? Vagy talán egy rólam szóló történetet írsz? Nagyapja félbe hagyta az írást és mosolyogva ezt mondta unokájának

Miután szerdán vágod le a körmöd, eltűnik a káosz az életedből és a tanulásban is sikeres lehetsz. Csütörtök —  a Jupiteré ez a nap. A csütörtökön levágott körmök önbizalmat adnak.

Péntek — a Vénusz bolygó napja. A legenda szerint, pénteken nem ajánlatos körmöt vágni, hogy ne hízzunk.

Cukor helyett

Szombat — a Szaturnusz napja. A legjobb nap a körömvágásra, mert segít javítani egészségüket és megszabadít a magánytól. Vasárnap — a Nap napja. Ezen a napon ne vágj körmöt.

Játék, sport, motiváció

Fennáll a veszélye annak, hogy veszteség ér. Mit jelentenek a törött körmök? Neked is van olyan körmöd, amelyik folyamatosan letörik, nem bírod megnöveszteni, kilóg a sorból a bénaságával?

Mindez nem véletlen, a sors jelzése.

Szeretné becsalogatni az edzőterembe elkényelmesedett barátját, párját, kamasz gyermekét? Nyitott az új technológiákra?

Ha neked a hüvelykujjon lévő körmöd a problémás, azt jelentihogy túl sok felelősséget vállalsz. Ha a körmöd gyakran letörik a középső ujjadon, annak a jele, úgy érzed, nem kapsz elég gondoskodást szaturn zsírégető szeretetet.

Adagtálka-levestálka 19 cm 0,6 liter polikarbonát | Tányér, Étkészlet, Éttermek

Az is lehet, hogy te nem engeded, hogy a másik szeressen. A törött köröm a gyűrűsujjon azt jelzi, hogy egészségi problémákra hajlamos vagy.

fogyás puyallup

Ha kisujjadon törik a köröm, az arra figyelmeztet, hogy nehézségeid vannak a szeretteiddel való kommunikációban. Fehér pöttyök a körmön Ha körmön fehér pöttyök jelennek meg, jelentésük van.

Adagtálka-levestálka 19 cm 0,6 liter polikarbonát | Tányér, Étkészlet, Éttermek

Ha köröm közepe táján jelenik meg a fehér pötty, akkor váratlan ismerős érkezik, vagy ajándékot kapunk. Ha a fehér pont a köröm széle felé helyezkedik el, akkor egy fontos kérdésedre megtalálod a megoldást.

Ha a fehér foltok nagyon különböző helyeken jelennek meg rajtad, az ősi keleti hagyományok szerint egyediséget jelent. A sors egyedülálló lehetőséget küld, hogy megváltoztasd az életedet.

Kapcsolódó cikkek

Olyan glamlifeguru fogyás tudsz előrelépni, amiben eddig nem sikerült. A köröm formájának jelentése A körmök formájának is nagy jelentőséget tulajdoníthatunk. Egy rossz manikűr a magánéletünket is gallyra vághatja! Ha a női oldalunkat szeretnénk megélni, szaturn zsírégető nem akarunk egyedül maradni, akkor törekedjünk a lekerekített körmök viselésére. Még akkor is, ha épp ebben a pillanatban a hátunk közepére sem kívánjuk a férfiakat.

Ha inkább a karrieredben vágysz sikerre, akkor pedig hordj szögletes manikűrt.

Fogyj a csillagjegyed szerint!

Aki pedig az extrém, szaturn zsírégető háromszög alakú, hegyes körmöket szereti viselni, azonnal azt sugallja a többieknek, hogy mindent megtesz a céljaiért és legtöbbször el is éri azt. Színspiráció Attól függően, az élet mely területén dolgozol, milyen céljaid vannak, kell odafigyelned arra, milyen színű lakkot viselsz. Ha az üzleti életben tevékenykedsz, kerüld a feltűnő színű, csillogó, strasszos körmöket.

fogyás kuala lumpur

A visszafogott pl. Szaturn zsírégető inkább a magánéletben szeretnél sikereket elérni, akkor válaszd szaturn zsírégető vöröset, pinket, narancsot.

Kapcsolódó cikkek

A vörös a szenvedély, a rózsaszín a romantika, gyógyulás színe, a narancs pedig az önfeledtségé, a jó kommunikációé. De mi van akkor, ha te egy karrierista szingli nő vagy, aki szeretne már megállapodni?

53 kg hogyan lehet lefogyni

Akkor formára válaszd a karrierhez tartozót szögletesebbés a színe legyen romantikusabb pl rózsaszín. Íme, ma reggel vörösre pingáltam ki a körmöm. És neked milyen a körmöd? Így kerek a világ!