Ívek karcsúsító, Előző bejegyzés


 • Fogyás születés
 • Karcsúsító trükkök - YURKOV
 • 20 kg súlycsökkenés 1 hónap alatt
 • Fogyás paramus
 • Zsírégető phd
 • Dia Magas derekú körszoknya A csalafinta körszabás mindenkinek ideális, akinek nincs nagy pocakja.

Karcsúsító trükkök Ma, három karcsúsító trükkel készültünk Nektek! Három olyan szabásmintát mutatunk be, amelyekkel négy, öt, hat, de akár hét kilót is lefaraghattok magatokról optikailag.

Lady Stella Karcsúsító alakformáló masszázskrém

Ez a három trükk alapvetően hölgyeknek szól, akik elégedetlenek magukkal, és úgy érzik, hogy ezt a kilót sehogyan sem tudják ledolgozni. Erősebb pocak, szélesebb csípő Ebben az esetben érdemes csípőnadrágot hordani, hiszen ez a fazon magát a csípőt nyomja össze optikailag.

 • Könnyű italok a fogyáshoz
 • Szuper fürdőruhák, amikben gyönyörű lapos lesz a hasad - Ripost
 • Fogyni tudja mozgatásával?
 • Legegyszerűbb és legegészségesebb módszer a fogyáshoz
 • Karcsú, széles hát
 • Alultápláltságot jelent.

Mi ennek a hátránya, és hogyan tudjuk ívek karcsúsító A csípőnadrág belevág a pocakba, és ha van rajtunk pár kiló fölösleg, akkor bizony úszógumit képez a hasunkból. Ennek eltüntetésére szolgál az első trükk.

Szülés utáni alakformálás - Vendégem Mikes Lili személyi edző - NorcsaBorcsa

Tehát, ahogy mondtuk a csípőnadrágtól eleve karcsúbbnak látszunk, a csípő összenyomása miatt. De mindez önmagában nem elég, ha a nadrág teteje fölött kibuggyan a hasunk. A megoldás: egy lenge blúz, amit betűrünk a csípőnadrágba, és mivel az anyag lágyesésű, máris eltüntettük azt ívek karcsúsító részletet, ami pufinak mutatná a testünket.

hogyan kell enni zsírégetőt

A lágy esésű anyagok — így hordva — látni engedik az alakodat, a derekadat, azonban eltakarják az úszógumit. Betűrve vagy lezseren kívül hordva?

10 perces torna a derékra rakódott zsírpárnák ellen | VITAL MAGAZIN

Ez a pont az előző egy variációja, hiszen nem csak az erősebb pocak-szélesebb csípő esetében fontos az, hogyan viseljük blúzainkat, felsőinket.

És mit teszünk ebben az esetben?

fogyás alkalmazások szoptató anyák számára

Előszeretettel hordjuk ingeinket, blúzainkat úgy, hogy nem tűrjük be, hanem lezseren hagyjuk a nadrágon, szoknyán kívül lengedezni őket, mert azt hisszük, ezzel eltakarjuk a felesleget és karcsúbbnak látszunk. Nos, nem így van.

10 perces torna a derékra rakódott zsírpárnák ellen

Hajni vendégünk múlt héten járt nálunk, és megengedte, hogy Orsi készítsen ívek karcsúsító előtte-utána fotót, amit most megmutatunk Nektek is. Ezeken a képeken egyértelműen látszik, hogy legalább 4 kg-t eltüntethetünk optikailag, ha a felsőnket betűrjük a nadrágunkba! Akár egy teljes mérettel kisebbnek tűnhetünk így.

Itt érdemes a férfiaknak is figyelniük, mert ha kicsit pocakosabb alkatról van szó, vagy olyanról, amit a pókhasú elnevezéssel szoktak illetni — és a vékony csípőjű, vékony lábú, kis fenekű férfiakra használják, akiknek helyesen dudorodó kis pocakja van - szintén fontos, hogy az inget soha ne hagyják kívül, mindig tűrjék be!

10 perces karcsúsító torna: így dolgozd le a derekadra rakódott zsírpárnákat

A nadrágon kívül hagyott és lezsernek szánt viselési mód, akár tíz kiló plusz is eredményezhet optikailag. Ha pedig az inget említettük, külön kiemeljük, hogy csakis hosszúujjú inget értünk ez alatt! A rövidujjú ingek viselése egyenértékű divatbaki a zokni-szandál rettenettel.

Viselőjét kisfiúnak, erőtlennek mutatja. Nyáron, a melegben egyszerűen hajtsuk fel az ingünk ujját, urak.

éget hip hip fat

Ez rendkívül vonzó, szexi hatást kelt. De mit is teszünk pontosan, amikor kívül hagyjuk az inget vagy a blúzt, ahelyett, hogy betűrnénk? A legszélesebb pontunkat — hölgyek esetében a felsőtestet, uraknál a pocakot — hangsúlyozzuk, és ezt a legszélesebb pontot visszük tovább a textillel, gyakorlatilag hordót csinálva magunkból.

Kiss Kriszta A tavaszi nadrágok között egyértelműen a karcsúsító fazonok állnak a divat ívek karcsúsító, melyek optikailag keskenyítik a derékívet, ezáltal nőies homokóra sziluettet formálnak. Ez abszolút érthető, hiszen a magasított, húzott derekú szivarnadrágok, a keskeny derékszabású, A-vonalú modellek, a paperbag típusú megoldások, valamint a vagány stílusuk ellenére is nőies chino fazonkreációk sokoldalúan viselhetők, mindemellett pedig karcsúsító hatással bírnak.

Ennek megoldása, hogy ha egy mellnél és pocaknál keskenyebb pontra helyezzük a fókuszt, vagyis ívek karcsúsító a csípőnadrágba az anyagot, hangsúlyozva így a test keskenyebb részét, azonnal megmutatkozik, hogy ott rejtőzik bennünk az a bizonyos kívánt jó alak! Tehát úszógumi eltüntetésére tűrjük be a lágy esésű blúzunkat a csípő nadrágba, illetve az inget, blúzt mindenki más is inkább betűrve hordja, ezzel lefaragva kilót!

Az ujj ívek karcsúsító szöge — ruhageometria Az utolsó karcsúsító trükk, a ruhaujj megfelelő hordása, vagyis a ívek karcsúsító megfelelő szöge. Legyen szó pólóról, blúzról, ingről vagy bármilyen ruháról, aminek az ujja vízszintesen vágja el karunkat, ez a vízszintes vonal növeli karunk térfogatát, vagyis plusz kilókat ad hozzánk optikailag.

Mi a megoldás? Hajtsuk vissza, vagy vágjuk le az ujjat, úgy, hogy aszimmetrikus vonalat kapjunk.

A legnőiesebb tavaszi nadrágok karcsúsító szabásokkal: divatos szabások 9 ezer forint alatt

Fontos tudni, hogy ez sem kivétel nélkül, csak nagyon nagy százalékban igaz az emberekre. Tehát azáltal, hogy oldalt felhajtjuk a ruhaujjat, kapunk egy folyamatos ívet, ami vékonyabbnak mutatja a derekat és megnyújtja a kart. Ez a ívek karcsúsító élesebben rajzolja ki a derekat, és kevésbé erősíti a felkart.

dajka hajnalban lefogyott?

Ennek illusztrálását élőben is megnézhetitek Orsi stílusvideójában, ahol saját magán mutatta be a harmadik trükköt!