Zsírégető chewables. Now Foods Vitamin C Chewables ( rágótabletta) - cseresznye íz


zsírégető chewables

Lion Kids C C-vitamin gyerekeknek 90 rágótabletta Calivita termék A Lion Kids C ízletes, szétrágható, fogbarát készítmény, melyet kifejezetten gyermekek számára fejlesztettünk ki. Nem tartalmaz cukrot, a benne található természetes édesítő - xilit - csökkenti a fogszuvasodás kialakulásának kockázatát, támogatja a gyermekek egészséges fogazatának fejlődését.

zsírégető chewables

Rendkívül fontos a cseperedő kicsik számára, hogy fejlődésük intenzív folyamatát minden pillanatában támogassuk, hiszen a C-vitamin a csontképződés mellett ugyanúgy nélkülözhetetlen zsírégető chewables idegrendszer optimális működéséhez és a bőr normális felépítéséhez is. Adagolás: gyerekeknek 1 db rágótabletta naponta Egy napi adag ára: 30 Ft Ennyi napra elegendő: 90 Az általános vitaminhiány tünetei lehetnek: fáradékonyság, kimerültség, levertség, rossz közérzet, étvágytalanság, a fogyás bbcom és szellemi teljesítmény romlása, az ellenállóképesség csökkenése miatti gyakoribb megbetegedések.

zsírégető chewables

Kinek ajánljuk? Gyerekeknek mindennapi fogyasztásra az immunrendszer egészséges működéséhez és a megfelelő fejlődéshez. Mindazoknak, akiknek fontos, hogy a fogszuvasodás kockázatának csökkentésével a gyermekek fogazata egészségesen fejlődjön. Azoknak, akik előnyben részesítik a rágótabletta zsírégető chewables.

zsírégető chewables

Hiánytünetek: A C-vitamin hiánytünetei lehetnek: az immunrendszer gyengülése, zsírégető chewables szembeni fogékonyság, lassabb felépülés betegségek után, elhúzódó sebgyógyulás, fogínyvérzés, ínysorvadás, izomfájdalom.