Zsírégető mátrix, A Shred Matrix zsírégető előnyei:


zsírégető mátrix zsírégető hz

Megosztás Az L-karnitin egy biztonságos és hatékony aminosav származék, mely jelentős szerepet tölt be az emberi szervezet zsírégető mátrix és zsírégető folyamataiban. A karnitin a sejtek zsírt a mitokondriumba szállító transzportrendszerének nélkülözhetetlen eleme, ahol oxidálódnak és energiává alakulnak át.

Medi-Evil Excalibur zsírégető formula 50db kapszula

A karnitin hatékony zsírégető, javítja a szív anyagcseréjét, a teherbíró képességet és a regenerációt. A mátrix 5 továbbfejlesztett hatóanyaga kettős hatással rendelkezik. Egyik hatást a karnitin alapvegyülete, a másikat a stabilizáló molekulák speciális tulajdonságai fejtik ki.

zsírégető mátrix fogyás osce állomás

Ezek az energiatermelést, a szív és az érrendszeri funkciókat, a vérkeringést és az agyműködést is éberség, fokozott szellemi terhelhetőség, memória befolyásolják.

A Carni Matrix hatékony anti-katabolikus tényező. Aszpartamot nem tartalmaz!

zsírégető mátrix elveszíti a testzsírt, miközben fenntartja a súlyát

Zsírégető mátrix acetyl-l-karnitint senkinek sem kell bemutatni, ám az L-karnitin fumarát, a glicin propionil L-karnitin és az L-Karnitin fumurát olyan új hatóanyagok, amelyek ebben a formában korábban nem szerepeltek. Tápanyag információs táblázat:.

zsírégető mátrix fogyás goshen be