Alsó karcsúság


A hosszanti csíkok mindig kedvezően hatnak, ha akad rajtad egy-két felesleges kiló. Dia A deréktól induló szabás akár kövéríthetne is, azonban a mell alatti átlós varrás, illetve a hasnál végigfutó redők egyértelműen a dekoltázsra és a lábakra terelik a figyelmet.

Brau­ner-féle csoportba, fokozatba sorolhatjuk.

Dia Ez a ruha nemcsak magasan záródó szabása, hanem alsó és felső részének különbözősége miatt is kevesebbnek mutat néhány kilóval. Dia A nagy minták akár kövérebbnek is mutathatnának, de a fekete alap, az öv, illetve a fenéktől lefelé szűk rész ellensúlyozza a minta kevésbé előnyös voltát.

hogyan lehet lefogyni az alsó talajon

Dia Ha elsősorban nagy melleid és széles vállad miatt tűnsz teltkarcsúnak, akkor hasznos lehet a magasan záródó fazon, aminek a közepén hosszanti csíkok futnak lefelé. Dia Nem túlzottan meglepő a tény, alsó karcsúság a hosszú, bokáig érő fazon megnyújtja az alakodat, így optikailag jobban elosztja a kilókat.

Dia A derékban megtört anyag, valamint a harang alakú szoknyafazon jótékonyan takarnak. Előbbi darázsderekat varázsol, míg utóbbi a csípődet fedi.

több életfogyás

A zárt nyakú darab ráadásul a nagy melleket is kisebbnek mutatja. Dia A csipke igazi alsó karcsúság. Ez a rövid ujjú fazon a karodra és nem utolsósorban a lábaidra tereli a figyelmet, ily módon takarva a felesleget más testtájaidon.

hogyan lehet lefogyni edényekkel