Felsők lefogy. Pachmann Péter lefogyott - Hazai sztár | Femina


felsők lefogy

Hozzászólások 0 Itt az új év, a rendszerezések ideje. Az ember mindenféle fogadalmakat tesz arról, hogy leszokik valamiről, lefogy, vagy rendet tesz az életében.

felsők lefogy

Ha ez utóbbira vágysz, rögtön rendet is tehetsz az életed egy külső területén: kezdd a gardróbbal, válogasd ki, mi az, amit tutira nem veszel már fel. Ezeket a holmikat add el: rendezz garázsvásárt, ajándékozd oda rászorulóknak, -hiszen  nemcsak karácsonykor van szükségük segítségre — vagy hasznosítsd újra!

A pólókból például szuper dolgokat készíthetsz, mutatom is!

felsők lefogy

Szatyrot készíteni annyira egyszerű, hogy kezdőknek kötelező! Készülhet egyszerű varrással:  a pólók ujjait levágva, majd az alját végigvarrva, de akár varrás nélkül is, csomózással. Pólókosár egy kosárnyi pólóból Ha a pólót csíkokra vágod, pólófonalat felsők lefogymelyből aztán sok minden készülhet, például ez a helyes kis tároló, felsők lefogy bárhol jó használatát veheted.

Pólóból tunika Jó, ha tudjátok, amit már egy 10 éves kiskamasz is tud: az egyszínű póló nem menő.

felsők lefogy

Jó lesz, ha ezt megjegyzitek, mert különben sosem lesztek menők! Ha valaki elég bátor, és nem fél rögtön szétvágni a még címkés pólót, csodás tunikát varrhat régi pólókat is újrahasznosítva.

Így aztán tuti menő lesz a gyerkőc!

felsők lefogy

Pólóruha Akár hiszitek, akár nem, ez az azték ruha egy egyszerű kínai pólóból készült! Judit blogján be is mutatja a varázslatot, hogyan készítette ezt a nagyon csinos ruhát.

DIY Clothes Recycling Ideas # 13

A részletes leírást itt találod. Pólóból sokféle kiegészítő készülhet, például karkötő. Katt a Masni blograahol megtanulhatjátok, hogyan készíthettek karkötőt ujjhorgolással.

A törlés kéréséig

Ez egy felsők lefogy fonott verzió: Fejpántból sosem elég, ezt minden kislány és nagylány tudja! Ahogyan nyakláncból sem. Miért ne lehetne ez pólóból?

felsők lefogy

Ezek a virágok mutatósak kitűzőként kabáton, ruhán, vagy táskán is.