Fogyni enzimek. Testtípusok és enzimhiány | Doktor Tihanyi


Az enzimek lényege a biológiai erő

Hirdetés Mára azonban 12 évnyi tudományos kutatás eredményei igazolják, fogyni enzimek a hízásra való hajlamból, mint genetikai adottságból adódó következmények befolyásolhatók, mégpedig az Ázsiában őshonos édesgyökér nevű növény egyik flavonoidjának, a glabridinnek segítségével!

Zsigeri zsírégetés Az édesgyökér nevű távol-keleti növényt már az ókori egyiptomiak is ismerték és fogyasztották.

fogyni enzimek lefogyhat a perimenopausában?

E növény gyulladáscsökkentő, antimikrobális és érrendszervédő hatása régóta ismert a kutatók számára. Ám az elmúlt több mint egy évtizedben az e növénnyel kapcsolatos tudományos kutatások célkeresztjébe egy addig ismeretlen hatás vizsgálata került.

Testtípusok és enzimhiány

Fumiki Aoki japán kutatóorvos az édesgyökér glabridin nevű kivonatának - az édesgyökér hidrofób polifenoljait tartalmazó, koncentrált flavonoid- zsírcsökkentő, fogyasztó hatását vizsgálta. A vizsgálatok során először elhízott patkányokon végzett állatkísérletekre került sor, melyek során zsírral etették az egyedeket, amelyeknek egy részük kapott glabridin hatóanyagot a kísérlet idején, másik részük pedig nem.

A fogyókúra sikerének kulcsa

Ezek alapján mutatták ki először, hogy a glabridin, fogyni enzimek génszinten fejti ki hatását, a zsigeri zsírokat kezeli, illetve mozgósítja megfelelő irányba, ezáltal elősegítve a jó vércukorszintet, és stabilizálva a test zsíranyagcseréjét. Már az első kísérletek fogyni enzimek kiderült, hogy a glabridin mind a gének működését mind az enzim karcsú, széles hát befolyásolja, ilyen módon optimalizálja a zsírégetést a szervezetben, mindeközben a máj elzsírosodását is megakadályozza.

Humánkísérletek által igazolt Az állatkísérleteket humán kísérletek követték, először Japánban, majd az USÁ-ban. A japán Aoki professzor által vezetett és Dr.

A biztos fogyás titka!

Tesuro Yamamotó és Muneaki Lizuka segítségével lebonyolított fogyni enzimek humánkísérlet eredményeit ban publikálták először. Az egyik kísérletben összesen 63 férfi és 40 nőév közti, a másikban 40 20 férfi és 20 nő egészséges egyed vett részt. Minden egyes kísérleti alany mérsékelten volt túlsúlyos, testtömeg indexük BMI 24,0 és 30,0 között mozgott. A Kaiyuu Klinika és a Haradoi Kórház orvosetikai bizottsága által jóváhagyott, fogyni enzimek végzett fogyni enzimek eredményei egyértelműen igazolták a glabridin zsírégető hatását, mely -speciális röntgenfelvételekkel bizonyíthatóan- kifejezetten a zsigeri zsírokra koncentrálódott, tehát a kísérleti alanyok elsősorban a csípő és a has tájékáról fogytak, illetve a belső szerveiken lévő elzsírosodások csökkentek jelentős mértékben.

fogyni enzimek pnp fogyás

A kutatási eredmények publikációiból kiderül, hogy a glabridin ideális adagolása napi mg, ami 12 hét alatt már jelentős testzsír-csökkenést eredményez. Az eredmények hatására a Food and Drug Administration nemzetközi szervezet elfogadta a glabridint, mint hatóanyagot.

fogyni enzimek hogyan lehet lefogy az influenza

A jövő egészségfelelőse a jelenben Nagyon sok emberben zsigeri szinten  halmozódik fel a zsír, azaz az elzsírosodás jelen van egész szervezetében, tehát a belső szerveket is érinti, a vérrendszertől elkezdve a májig.

Ezt a fajta elhízást, külsőleg elsősorban arról lehet felismerni, hogy a has és a csípő környékére összpontosul, és nem fogyni enzimek esztétikai, segíthet nekem a fogyásban egészségügyi problémákat is jelent.

Add le végleg túlsúlyodat! - Fogyókúra | Femina

A látványos tünetek, sok esetben már kialakult metabolikus szindrómát jeleznek: hasi zsírszövetek fogyni enzimek, glükóz intolerancia, magas vérnyomás, inzulin rezisztencia, kettes típusú diabétesz, artériák elzáródása. Ennél a civilizációs betegségnélamit ban Dr. Gerald Reaven a Stanfordi Egyetem kutatója fedezte fel és a 40 fölötti népesség 30 százalékát érinti, a szervezetben felhalmozódik a zsigeri zsír, amiért egyrészt egy gén aktiválódása, másrészt a nem megfelelő táplálkozás és életmód felelős.

fogyni enzimek fogyás top tippeket

Ilyen esetekben, a gének egyfajta "tárolási" mechanizmusra kapcsolnak át, ezért a szervezet minden egyes része zsírraktározásra programozódik. A glabridin ennek a genetikai determinációnak a feloldásában segít, valamint aktivizálja a zsírégetésért felelős enzimeket.

Mindezek hatására beindul a zsigeri, sejtszintű zsírlebontás. A kivonat a testsúlycsökkentő hatását a májban történő zsírsav-szintézis csökkentésével és a zsírzsavak megnövekedett oxidációjának útján fejti ki.

Az édesgyökérből többlépéses eljárással kivonható flavonoid koncentrátum egy úgynevezett "nutrigenomikus" hatóanyag, ami azt jelenti, hogy a gének működését szabályozza. Sok tudós úgy véli, hogy fogyni enzimek a hatóanyagoké a jövő, amelyek segítségével a gének szintjén tudjuk szabályozni testünk egészséges működését.