Fogyni quad. Azokat az dolgokat, amelyekről nem szeretem ezt az Avon Terméket


Kicsi a bors de Eachine Kibontottam a csomagot és néztem, ami elém tárult.

Quad ruházat

Hmm ez nem túl jó minőségű, hú de rossz a festés. Erről nem lehet levenni a propeller védő keretet, mi lesz ha eltörik? Csak két darab tartalék propeller, na ezek gyorsan el fognak fogyni. Ilyen és ehhez hasonló gondolatok kavarogtak a fejemben, amikor megláttam az Eachine H8 mini-t. Kicsit a csalódás érzése fogott el, jó hogy olcsó, fogyni quad de miért néz ki ilyen gagyinak? Nem fogyni quad miért gondoltam ezt, de az MJX X mellett úgy nézett ki, mint valami fejlődésben visszamaradt házi kedvenc.

Az érzés egy csapásra elmúlt, amint bekapcsoltam és azóta is tart a szerelem:D Mitől olyan jó az Eachine? Nehéz megfogalmazni, nem lehet egyetlen dolgot kiemelni. A váz olcsó anyagokból épül fel, az akkumulátort alig lehet begyömöszkélni a helyére, hajlik az alja.

Teszt, Yamaha Big Bear 250: Trendi vadászok új fegyvere

A festés nem túl szép, valahogy körbe lengi a spórolásszag, amely egy csapásra célszerűségbe csap át, amint az ember ráadja a delejt. A kis gép feléled fogyni quad egy csapásra megfeledkezünk mindenről, amit eddig gondoltunk.

Az olcsó műanyag hirtelen ruganyos, ellenálló anyaggá válik, a gép gyakorlatilag törhetetlen. A propeller védő harmadkörök itt euthyrox zsír veszteség ölelik körbe fokban a propeller lapátokat, mint a Hubsanon egyszerűen nem tudnak eltörni, pedig volt olyan fogyni quad 3 méterről az élére esett a gép, majd oldalra elpattant, megütve a falat, leborított egy kávésbögrét, ami ráesett. Az eredmény: semmi, repült tovább. Néha elgörbül a propellervédő, ekkor egy mozdulattal fogyni quad és mehet tovább a móka.

Hát nem, ezt az Auchan emberi úgy emlegették a bemutató alkalmával, hogy kilájv.

Az esések sokkal inkább rászorítják a tengelyre a forgólapátokat, ami ellentmond fogyni quad fizika törvényének, még is így van. Ilyenkor a motor kicsit akad, de egy bármilyen fogóval alányúlva és megemelve már is helyre tudjuk tenni.

Mennyivel kényelmesebb meglazítani a propellereket, mint térd-könyök helyzetben a porban csúszva keresgélni őket, meg szekrényeket tologatni, mint a Hubsan esetében. Ráadásul a propellerek nem törnek el, de még csak be sem repednek.

A Quad Panda megállíthatatlan

Ez valószínűleg az ultra könnyű súly miatt van, fogyni quad 15 repülés után semmilyen külsérelmi nyom nem látszik rajtuk. A lábait viszont nagyon könnyen elhagyja. Én első "fejlesztésként" bekentem őket Loctite ragasztóval belülről, illetve leecseteltem a motortartó jázmin harper fogyás "bakok" alját is.

A láb maga valami puha szivacs szerű anyagból van, ami nagyon jól elnyeli az ütéseket, olcsó még is ideális.

fogyni quad

A gyári akkumulátor fantasztikus. Nem tudom, hogy az aftermarket akksik is ilyenek lesznek-e, de ez 9 perc felett bír, ami azért elég durva egy mAh-s áramforrástól. A töltésidő változó, elsősorban attól függ mivel töltjük. USB-n keresztül a laptopom perc igen, ennyi, nem elírás alatt, a BlitzWolf töltőm 55 perc alatt tölti fel, ami azért nem ugyanaz.

PARTNEREINK

A H8 mini repülési tulajdonságai lenyűgözőek, ezért mindenki imádni fogja. Iszonyatosan mozgékony, de pont emiatt elég nagy eséseket produkál a trükkökre, ami eleinte zavart, de megszokható és utána kifejezetten élvezetes. Rengeteg fogyni quad meg lehet vele csinálni, a forgási sebessége elképesztő yaw ratemég sosem láttam ilyen gyorsan forgó quadkoptert.

A fogyni quad sebességből adódóan viszonylag fogyni quad "dugóhúzóba" vinni, illetve "hulló falevél" effektust produkálni vele. A fokos bukfenc sem egy bonyolult művelet, csak nyomjuk meg a jobb oldali kart lefele, majd hirtelen egy irányt mellé, így arra fog flipelni a gép, amerre a kart elhúztuk. Minden bukfenc kb. Mivel a propeller védő lapátok magasabbak, mint a propeller, a kopter "rászívja" magát a mennyezetre. Ha rá tudjuk "pattintani" más felületre, a dolog ott is működik, pl.

A gázt elvéve lehet trükközni szabadesésből.

fogyni quad

A távirányító gyárilag Mode 2 beállítású bal kar gáz és forgás, jobb kar irány és nem lehet váltani, illetve fogyni quad illogikusan a forgásirányt vezérlő bal kar inverz módon fordítja a géptestet.

Megszokható, kis gyakorlást igényel MJX Xon is így van. A kopter csak akkor bukfencezik, ha a bal alsó távirányító kapcsolót kezdőről profira állítjuk át, ezt két csippanás jelzi a kezdő az egy csippanás. A másik ok, amiért nem szokott bukfencezni, az a merülő akkumulátor, amelyből viszont egy másik hiányossága származik, a rosszul látható orientáció.

A Quad Panda megállíthatatlan – Magyar Terep-rallye

A ledek meglehetősen gyengén világítanak, ezért - és a gyors forgási sebesség miatt - nehéz rájönni, merre is áll a gép, vagyis könnyű elveszteni az orientációnkat. Ebben segíthet, ha nem tűrjük be az akkumulátor kábeleit, így mindig látjuk merre van a gép fara.

fogyni quad

Elvileg van one-key return funkció is benne, ezt a bal kar fogyni quad tudjuk aktiválni. Nekem erre általában beleállt a falba és pörgött mint a mérgezett egér, szóval én nem igazán jöttem rá, hogy hogyan kellene használni. Arra tippelek, hogy meg kell fordítani a koptert a levegőben, hogy az eleje a távirányító felé nézzen és ekkor visszatalál hozzá. Még kísérletezem, aztán majd fogyni quad, mennyire használható.

Nyolckerék meghajtású ATV vezetés csak nálunk !!!

Ha össze akarnám foglalni a lényegét a H8 mininek, azt mondanám, ez a fundamentalista repülési élvezet. Semmit nem tud igazán ezen kívül, nincs rajta kamera, nem jó minőségű anyagokból készült, de repülni vele igazi élvezet és ez az, amitől ez a kis gép nagyon jó lesz. Nem kell féltenünk, mert nem törik össze, de ha még is, akkor is olyan nevetségesen olcsó, hogy maximum veszünk egy másikat.

Az alkatrészek szintén viccesen olcsóak, egy propeller szett 4db kb.

Rákerestem persze erre, de egyelőre nem találtam erre vonatkozó infót. Mellesleg ez is egyénfüggő! És a nem tudtad elkülöníteni azt jelenti, hogy egy vonalnak láttad a kettőt?

Ízlelgessük egy kicsit ezt a számot és istennő patty fogyás mellé a Hubsan X4 HC árát, ami Ezért kapunk egy gyakorlatilag használhatatlan kamerát, sokkal jobb minőséget és Ha most kéne választanom, vennék ebből a pénzből egy Eachine H8 minit, meg egy Eachine H8 mini 3D-t, plusz egy Eachine X4 3D minit és még mindig maradna pénzem.

Akkor megérte?

Szerintem minden forintját. Előnyök