Fogyni shanghai


Olyan rendszert indítanak Kínában, amely 30 nappal előrejelzi az új koronavírusos eseteket országonként MTI Cikk mentése Megosztás Online rendszert indít el Kína az új koronavírus globális mms fogyás előrejelzésére - adta hírül a Hszinhua kínai állami hírügynökség a projektet vezető kutatók közlésére hivatkozva.

legjobb ted beszél a fogyás

Az északnyugat-kínai Kanszu tartomány székhelyén található Lancsou Egyetem innovációs központjának kutatói által kidolgozott rendszer hétfőtől kezdve 30 napon át jelzi előre, hogy a világ országában naponta hány újabb fertőzéses eset bukkanhat fel.

Az előrejelzéshez olyan tényezőket is figyelembe vesznek, mint az éghajlati és környezeti körülmények, a népsűrűség, valamint a helyi kormányzatok által alkalmazott járványügyi óvintézkedések - mondta Huang Csien-ping, a központ igazgatója.

ez módon lehet lefogyni

A rendszert három hónap alatt fejlesztették ki a meglévő, regionális járvány-előrejelzési modell alapján. A kutatók megfigyelései szerint az új koronavírus a leghatékonyabban 5 és 15 Celsius-fok között terjed, a világszerte észlelt fertőzéses eseteknek ugyanis mintegy 60 százalékát regisztrálták ebben a hőmérsékleti tartományban. A rendszer a műholdak által jelzett nitrogén-dioxid-szintet is számításba veszi, az ugyanis fogyni shanghai járványügyi óvintézkedések hatásait tükrözi a kutatók szerint.

tentang karcsúsító gél

A szakértők szerint az előrejelzésre nem csupán az új koronavírus okozta Covid nevű betegség kezelése miatt van szükség, hanem fogyni shanghai különböző óvintézkedésekkel kapcsolatos döntések miatt is. Címlapkép: Getty Images.

aptiva fogyás