Fogyás akaraterő


Talán a gondolataiddal van a gond.

 • Hogyan lehet lefogyni 3 hónapon belül
 • Súlycsökkenés az oxibutinin hatására
 • Alultápláltságot jelent.
 • Kövess Péter Mennyire működnek a természetes rovarriasztók?
 • Hogyan legyen akaraterőm a fogyáshoz?
 • Első helyezett súlycsökkentő találkozók
 • Sikertörténet: kilóról fogyott izmosra Klaudia Menyes Barbara
 • Zsírégetés mensxp

Ha te sem hiszed el magadról, hogy karcsúbb lehetsz, miért is engedelmeskedne a tested? Hiszen tudod: a fogyás is fejben dől el. Vizualizáld az álomalakot!

fogyás meddig fog tartani

Relaxált állapotban képzeld el, milyen, amikor elérted a vágyott alakot. Minden egyes érzékszervedet vond be az álomalak elképzelésekor: milyennek látod magadat?

Sikertörténet: 107 kilóról fogyott izmosra Klaudia

Milyen illatod fogyás akaraterő Milyen a bőröd tapintása? Milyen ízt érzel a szádban? Milyen hangokat hallasz magad körül? Minél részletesebben elképzeled a célt, annál jobb. Az agyunk ugyanis nem tud fogyás akaraterő tenni fogyás akaraterő megtörtént és a csak elképzelt dolgok között.

Amikor csak felidézed a nyaralási emlékeket, ugyanazok a hormonok szabadulnak fel a testedben, mint amikor ott voltál a helyszínen, és átélted a kellemes élményeket.

Egy idő után teljes mértékben el fogod hinni, hogy képes vagy lefogyni, ami a testi folyamataidra is hatással lesz — hiszen az energiáidat a fogyásra tudod fordítani ahelyett, hogy szoronganál, és azon agyalnál, miért nem vagy még vékony. Tűzd ki a pontos célt!

MENNYIRE FONTOS AZ AKARATERŐ?

Nem elég, ha annyit mondasz, szeretnél karcsúbb lenni. Ha nem tűzöl ki pontos célt, hogyan is tudnál tenni érte bármit?

Fogyókúra kezdőknek 6 lépésben

Fontos, hogy ne külső elvárásoknak akarj megfelelni, hanem azt fogalmazd meg, amit te szeretnél. Lehet, hogy a környezeted szerint 20 kilóval kellene kevesebbnek lenned, de te úgy érzed, 10 vagy 15 kiló leadásával is elégedett lennél. Pontosan határozd meg, hány kilótól szeretnél megszabadulni, és rendelj mellé határidőt is. Ezzel adsz magadnak egy jó adag pluszmotivációt.

Gondold magad soványra!

Ha ennyire konkrétan kitűzöd a célt, jóval nagyobb eséllyel fogod megvalósítani, mintha csak ábrándoznál a szép alakról. Előre találd ki, mit fogsz tenni, ha jön a sóvárgás! Találkozni fogsz ínycsiklandó falatokkal, amikre nemet kell majd mondanod. Az is előfordulhat, hogy minden ok nélkül rád tör az édességvágy.

 • Átlagos fogyás hetente
 • Nanoblokk fogyás
 • Igazából nincs szükség akaraterőre a fogyáshoz Nem vasakarat kell ahhoz, hogy sikeresen véghez vidd a nagy fogyást.
 • E-mail A fogyás csak akaraterő és kitartás kérdése, legyen egy határozott célod,  és tarts ki mellette!
 • Fogyókúra kezdőknek 6 lépésben - Tudatos Életvitel
 • Fogyás az élet sajátja
 • Használd a lépcsőt lift helyett!
 • Fogyás megváltoztató szokások

Megkönnyítheted a saját helyzetedet, ha előre kidolgozol stratégiákat az ilyen helyzetekre. Például gondold végig, milyen egészséges nasikkal tudnád magad kényeztetni, ha jön a holtpont.

Hogyan legyen akaraterőm a fogyáshoz?

Ezekből mindig raktárazz be magadnak, hogy legyen mihez nyúlnod, ha megjelenik a kisördög. Készíts magadnak motivációs plakátot! Tehetsz rá olyan képeket, amik akkor készültek, amikor elégedett voltál az alakoddal, és inspiráló, motiváló idézeteket is gyűjthetsz rá.

a próbabábu zsírégetése

Ezt is tedd ki jól látható helyre, a pontos célod mellé, hogy mindennap találkozz vele. Képzeld el, ahogy olvad le rólad a zsír!

Nemcsak azt vizualizálhatod, fogyás akaraterő érzés, amikor elérted az álomalakot, hanem a fogyás folyamatát is. Köztudott, hogy az agyaddal irányíthatod a fiziológiai folyamataidat — erre épül az agykontroll módszere fogyás akaraterő. Ha elképzelsz valamit, azzal félig már meg fogyás akaraterő valósítottad.

Igazából nincs szükség akaraterőre a fogyáshoz

Írd össze a negatív hiedelmeidet! A legtöbbször azért nem tudjuk elérni a céljainkat, mert tele vagyunk negatív hiedelmekkel. Nézz magadba, és írd össze egy papírra, milyen negatív hiedelmeid vannak a fogyással kapcsolatban.

Írd át őket pozitív megerősítésekké! Ahogy a negatív gondolatok hatnak a viselkedésünkre, úgy a pozitívak is. Nincs más fogyás akaraterő, fogyás akaraterő az előbb összegyűjtött hiedelmeket átírni. Ezeket a pozitív megerősítéseket felmondhatod magadnak diktafonra, és akár mindennap meghallgathatod őket. Így ezek a gondolatok beépülnek a tudatalattidba, és el fogod hinni őket.

Az is jó, ha kitűzöd őket a motivációs faladra. Ünnepeld meg a részsikereket!

 1. В городе было много подобных уединенных местечек, часто расположенных вблизи оживленных артерий и одновременно полностью отрезанных от .
 2. A súlycsökkenés 8 hetet eredményez

Előre írd össze magadnak, fogyás akaraterő fogod megünnepelni, ha leadsz egy-egy kilót. Minden apró sikerért jutalmazd meg magad — akár úgy, hogy elmész ünnepelni a barátaiddal, akár egy apró ajándékkal vagy egy új ruhával.

Így lehet fogyni akaraterő nélkül

Ha előre gyűjtesz magadnak ötleteket az ünnepléshez, lelkesebb és motiváltabb leszel a megvalósításban. Ha engedtél a kísértésnek, bocsáss meg magadnak! Pedig nem mindegy! Ha őszintén meg tudsz bocsátani magadnak — hiszen hibázni emberi dolog —, utána újult erővel tudod folytatni a fogyókúrát. Szeresd magad minden pillanatban! Fontos, hogy megtanuld elfogadni és szeretni önmagad úgy, ahogy vagy. Akkor is, ha épp vagy még több kiló felesleged van.

karcsúsító történetek

Először próbálj közelebbi, baráti kapcsolatot kialakítani vele: nézz végig a tükörben a meztelen testeden, és fejezd ki neki a háládat, hogy minden egyes nap szolgál téged.

Hogyha megbarátkoztok egymással, sokkal könnyebben tudsz rá pozitívan hatni, és könnyebben beindul a fogyás. A cikk a Wellness magazinban jelent meg! Kapcsolódó cikkek.