Fogyás irvine. Hosszú Katinka 400 vegyesen is nyert Kaliforniában


Előszó 2. Bevezetés 3. Miért fogyókúráznak a nők? Mit jelent a kövérség a kényszeres evő számára? Mit jelent a karcsúság a kényszeres evő számára?

Elképesztő, egyben szomorú expedícióra készülnek a világ legmagasabb pontján, lehoznák a Mount Everesten életüket vesztő hegymászók holttesteit. Régóta tervezik már a Mount Everest meghódítása közben elhunyt hegymászók holttesteinek felkutatását és lehozatalát, úgy tűnik, eljött az idő és tényleges lépések történnek a szomorú ügyben. A Tibeti Hegymászók Egyesületének vezetője arról számolt be, hogy a hegy északi, Kína felé eső oldalán 16, egyaránt méter felett fekvő holttest helyét azonosították be, így lehetőség nyílik azok lehozatalára.

fogyás irvine

A feladatot egy kínai hegymászókból álló expedíció teljesítené, a Hszinhua kínai hírügynökség úgy értesült a szervezet egyik tagjától, hogy az egyesület — külföldi túraszervező irodákon keresztül — tavaly óta próbálja felkutatni az áldozatok hozzátartozóit, de néhány holttest túlságon régen a Csomolungmán van ahhoz, hogy azonosítani lehessen.

Az előzetes tervek szerint az expedíció három vagy négy, előre kijelölt fogyás irvine gyűjtené össze az egykor szerencsétlenül járt hegymászók földi maradványait, majd ezt követően egyszerre hoznák le őket.

Ennek legegyszerűbb módja, hogy a holttesteket erős fóliába bugyolálják, majd egy meredek lejtőn a mélybe csúsztatják, ahova már a hatóságok is eljuthatnak és elszállíthatják azokat.

Amennyiben ez mégsem lehetséges, a nehezen megközelíthető helyen fekvő fogyás irvine fölé sírt emelnek majd. A Csomolungma évről-évre rengeteg áldozatot szed, akik közül sokan soha, vagy csak jóval eltűnésük után kerülnek elő.

fogyás irvine

Irvine holtteste nem került elő, Mallory maradványait végül 75 évvel! Iwinn felső sor, balra és Mallory felső sor, balról a második es expedíciójuk indulásakor Fotó: secretsoftheice.

fogyás irvine

A növekvő turizmus, és az azzal járó szemét eltüntetésére készültek fogyás irvine helyiek, akik végül 2,5 tonna hulladékot gyűjtöttek be méter felett, eközben találtak meg több, eltűntek nyilvánított hegymászót.

A megtalált holttestek között volt az amerikai Scott Fischer, egy os expedíció vezetője, valamint a ben szerencsétlenül járt svájci Gianni Goltz és az abban az évben, ben eltűnt orosz Szergej Duganov földi maradványa.