Karcsúsító banner


  • Ne menj hátra pattogva a hátán!
  • Érkezik az új ötszáz forintos
  • Ügyfélszolgálatunk hétfőtől szombatig áll rendelkezésre reggel 8 órától este 8 óráig.
  • Hogyan mj lefogyott?
  • hamarosan kész a DoRyu karcsúsító szalon - juristovszky sosa
  • Bence Fliegauf - Just the wind - feature film, costume designer

Összetevők Részletek A Helia-D Narancsbőr elleni karcsúsító zselé olyan komplex növényi hatóanyag kombinációt tartalmaz, amely jótékony hatással van az érfalakra, stimulálja a vérkeringést, javítja a kötőszövetek vérellátását, ezáltal segít megszabadulni a kötőszövetekben felhalmozódott méreganyagoktól, a narancsbőrtől, illetve a zsírpárnáktól.

Paprika- és fahéjolaj tartalmának köszönhetően karcsúsító banner vérbőségfokozó hatást fejt ki, ami a fokozott salakanyag-eltávolítást segíti, így csökkenti a narancsbőr látható jeleit a problémás bőrfelületeken.

A zselé hidratáló hatása révén kellemes, lágy tapintásúvá is teszi a bőrt.

Használata: Reggel és este a masszírozza be a zselét körkörös mozdulatokkal az érintett bőrfelületekbe has, combok, fenék. Az első használat előtt érdemes bőrpróbát végezni, mert a paprika és fahéjolaj allergizáló hatású lehet.

karcsúsító banner hogyan lehet elveszíteni a zsírt a testből

A zselé a bőrfelületen a kezelés során bőrpirosodást okozhat, amely perc elteltével elmúlik. Száraz bőr esetén alkalmazhatjuk felváltva  testápolóval este a narancsbőr elleni gél, reggel a testápoló. A Helia-D Classic Bőrfeszesítő testápoló például jó kiegészítője a kezelésnek.

karcsúsító banner xchange fogyás

A narancsbőr elleni kezelés hatékonyságát tovább növelhetjük kisebb-nagyobb karcsúsító banner változtatásokkal is, amelyekről itt olvashat bővebben: Narancsbőr ellen Megjegyzés a narancsbőr - más néven cellulit - nem tévesztendő össze a cellulitisszel. A cellulitisz baktériumok által okozott fertőzés, amely a bőr mélyebb rétegeire is átterjedhet.

karcsúsító banner gátolja a kávé a zsírégetést

A cellulit - magyarul narancsbőr -  a bőrfelszín alatt zsírrétegek egyenetlensége, amelynek életmódbeli és genetikai okai egyaránt lehetnek.