Karcsúsító fogantyú, konyak PIECES Shopper táska


Liposonix használ a leg--bb haladó non-invazív magas intenzitású fókuszált ultrahang, átható 7 ~ 13 mm-es bőr, és mély zsír, eléri a nagy intenzitású hang waveto hőenergia átvitele, megoldása, a bőr alatti zsírsejtekben magas karcsúsító fogantyú és nagy sebességű rezgés dispell a bodyto elérése, a hatás zsír fogyás.

A 65 ° 72 ° hőmérséklet ösztönzésére réteg kollagén kontrakció és a bőralatti szövet hyperplasia pótolja után gyorsan olvadása a zsír.

karcsúsító fogantyú fogyás visszavonulás keleti partján

Kezelési felülete sima, a teljes rugalmasságát. Alkalmazás 1.

karcsúsító fogantyú fizikai jelek arra, hogy zsírt éget

Takarítás gyakorisága hatalom korlátozása: Canand 39; t lock a feszültség és áram, frekvencia instabil, befolyásolja a kezelés eredménye. A fogantyú lifetimeis szer.

Fitnesz Electronic Star. A Klarfit Jumpanatic fitnesz trambulinnal nagyon gyorsan elégetheti a kalóriákat. Egyszerre edzi az állóképességet, a koordinációt és az egyensúlyt. Az ugrálás a trambulinon nemcsak szórakozás, de igazi kihívás több mint izom számára. Többször annyi kalóriát égethet el, mint az ugyanannyi ideig tartó kocogás során.

A legtöbb más szállítók élettartama csak vagy szer fogantyú. MachineShow Ez felfegyverez-val egy fogantyú, két cserélhető Szondák: VCA Laser Service Garancia: 3 év garanciát kínálunk, élettartam fenntartani, 24 óra hívás szolgáltatás.

karcsúsító fogantyú egy hónapon keresztül nem veszít súlyt

Képzés: Felhasználói kézikönyv, kezelés kézi, technológia kézikönyv, képzés, video CD, stb. Többnyelvű tetszőleges nyelvű a szoftver.

Mechanikai zavar: A berendezés következik elve moduláris kialakítás az egyszerű karbantartás. A szakmai értékesítés utáni szolgáltatás csapat éri el, azonnal, és a gép megoldani munkanapon belül.

A fejlett hűtési technológiát alkalmazza, hogy szelektíven megcélozza a zsírdugulásokat és megszüntesse a zsírsejteket egy olyan fokozatos folyamaton keresztül, amely nem károsítja a környező szöveteket, csökkenti a nemkívánatos zsírt, karcsúsító fogantyú a zsírsejtek pontos hűtésnek vannak kitéve, olyan folyamatot eredményeznek, amely fokozatosan csökkenti a vastagságát. A kezelt terület zsírsejtjeit a test normális anyagcsere-folyamatán keresztül óvatosan eltávolítják a zsír eltávolítása érdekében. A kriolipolízis és a testsúlycsökkenés kavitációjának rendszere az új generációs tervezés a test számára, hogy lefogyjon, formálja a testet.

A szállítás okozta károsodások: fizetünk biztosítást a szállítólevél minden csomagot, ha bármely sérülése, a szállítás során VCA segíti megoldani az igényeket a biztosítótársaságok gyűjteni a pénzt vissza az fogyás kiegészítő. Az egyik a legnagyobb és szakmai hifu súly veszteség test karcsúsító liposonix ultrashape gépgyártók és beszállítók Karcsúsító fogantyú VCA lézer is hiteles forgalmazó és nagykereskedő a különböző CE jóváhagyott berendezések szépség.

Üdvözöljük vásárolni, a minőség, tartós és karcsúsító fogantyú berendezéssel üzemünkben. Hot Tags: Hifu súly veszteség test karcsúsító liposonix ultrashape gép, Kína, szállító, gyártók, feldolgozó, forgalmazó, nagykereskedő, CE jóváhagyott, vásárlás Vizsgálat.

  1. Fogyni büfé
  2. CÍM: No.
  3. 10 legnépszerűbb módszer a természetes fogyáshoz
  4. A kezelések 20 percesek, egy A4-es méretű testterületet fedve.
  5. Fogyás Hollandia
  6. Body-Solid G3S + Kábeloszlop