Karcsúsító kimonó


Megosztás Olyan, mint a kardigán, mégsem az, viszont ugyan úgy öltöztet, színt vihetünk általa mindennapi öltözetünkbe.

karcsúsító kimonó

Készülhet finom, lágy esésű puha anyagból vagy picit vastagabból attól függően, milyen alkalomra szeretnénk viselni. Ez nem más, mint a karcsúsító kimonó. Hosszúnadrághoz, szoknyához, sorthoz, blúz vagy trikó fölé, akár üzleti megbeszélésre.

karcsúsító kimonó

A kimonó trendi, nőies, és mi magunk is készíthetünk ilyet percek alatt. Különösebb varrótudományra sem lesz szükségünk.

Női kimonók típusai

Olyan, mint a kardigán, mégsem az, viszont ugyan úgy öltöztet, színt karcsúsító kimonó általa mindennapi öltözetünkbe. Megmutatjuk lépésről lépésre, hogyan kell kiszabni, megvarrni és ötleteket adunk mintákhoz, kombinációkhoz és stílusokhoz.

Hírklikk - Újra hódít a trapéz naci!

Kimonóvarrásra fel! Válasszunk ki egy nekünk tetsző anyagot.

Ez a köntös egyedi színével, hosszú, sikkes fazonjával, oldalain és az ujjakon lévő csipkeberakásokkal kétséget kizáróan hódításra született! A szettben található még egy színben a köntöshöz illő spagettipántos tanga is. Ez a szexi köntös igazi díva életérzést ad viselőjének!

Szükségünk lesz szabócentire, hogy lemérjük felsőtestünk méreteit. Varrógépre, amivel az anyagot összeillesztjük.

karcsúsító kimonó

Aki még nem rutinos, használjon előillesztéshez gombostűt. És természetesen az ollóról se felejtkezzünk meg.

karcsúsító kimonó

Díszíthetjük kedvünkre, vaslhatun k rá straszokat. Képi illusztrációnk tökéletes útmutatást ad. Amennyiben elakadnánk, kérjük meg varrni tudó ismerősünket, hogy segítsen, bár ennek a kimonónak az elkészítéséhez nagy valószínűséggel nem lesz szükségünk rá.

karcsúsító kimonó